Turkish Airlines au impus restricții privind trecerea de electronice

Informații privind utilizarea dispozitivelor electronice la bordul aeronavei pe zborurile Turkish Airlines din Statele Unite ale Americii / Marea Britanie - Istanbul și înapoi.
Turci Airlines au impus restricții privind trecerea de electronice de la bordul aeronavei , în scopul de a crea condiții mai confortabile pentru pasageri în timpul zborurilor .



Ca
și înainte, pasagerii vor putea utiliza telefoanele mobile la bord. De asemenea, această modificare nu se aplică dispozitivelor medicale. Cu toate acestea, toate celelalte dispozitive electronice sunt interzise. Tablete, laptop - uri, e-carti, etc. li se permite să folosească doar până la momentul de aterizare. Acestea pot fi puse în bagajele de la recepție sau direct înainte de plantare. Turkish Airlines oferă servicii care vă permite să să introducă ilegal în condiții de siguranță și fără a aduce dispozitive electronice într - un compartiment special de marfă al aeronavei . Pick up electronica la destinație va fi în zona de întoarcere a bagajelor.

Turkish Airlines este una dintre cele mai bune companii aeriene din Europa. Disponibilitatea wi-fi la bord, precum și un număr mare de filme, seriale TV, documentare face zborul mai plăcută pentru toți pasagerii.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No